Olli Nuuttila valittiin Pyhtään kunnanjohtajaksi

Kunnanvaltuusto valitsi Nuuttilan äänin 15-11. Hänen vastaehdokkaana oli Riitta-Liisa Reiterä.

Pyhtää
Olli Nuuttila
Olli NuuttilaJuha Korhonen / Yle

Hallitus nimitti toukokuussa Pyhtään nykyisen kunnanjohtajan, Kari Häkämiehen, Lounais-Suomen aluehallintoviraston ylijohtajaksi. Pyhtään kunta laittoi kunnanjohtajan viran pikaiseen hakuun.

Kesäkuun alkupuolella päättyneessä haussa hakijoita oli seitsemän, joista loppusuoralle pääsivät Pyhtään kunnanhallituksen puheenjohtaja ja liikkeenjohdon konsultti Olli Nuuttila sekä Karkkilan, Nummi-Pusulan ja Vihdin perusturvakuntayhtymän johtaja Riitta-Liisa Reiterä.

Pyhtään kunnanvaltuusto päätti maanantai-illan kokouksessaan valita uudeksi kunnanjohtajaksi Olli Nuuttilan. Äänestyksessä äänet jakautuivat 15-11.

Pyhtään kunnanvaltuuston puheenjohtaja Osmo Kallio on tyytyväinen päätökseen. Kallion mukaan Nuuttila on halukas aloittamaan työt jo elokuussa, mikä olisi erittäin hyvä ajankohta, koska kunta on juuri saanut myös uuden teknisen johtajan sekä sosiaali- ja terveysjohtajan.

Maanantaisessa kokouksessa Pyhtään tekniseksi johtajaksi valittiin Saila Könönen ja sosiaali- ja terveysjohtajaksi Timo Hokkanen.

Kallion mukaan uudesta kunnanjohtajasta toivotaan eritoten kehitysjohtajaa, joka toisi kuntaan uusia työpaikkoja.