1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kotimaan uutiset

Tanssikoulun opettajille vankeutta useista raiskauksista

Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi tänään kolme tamperelaisen tanssikoulun opettajaa ehdottomaan vankeuteen muun muassa useista raiskauksista sekä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Kotimaan uutiset
Käräjäoikeus kokoontuu
Yle

Pirkanmaan käräjäoikeus on määrännyt vankeustuomioita niin sanotussa tanssikoulujutussa. Kaikille kolme syytettyä tuomittiin ehdottomaan vankeuteen.

Ankarimman vankeustuomion sai tanssinopettaja, joka tuomittiin kuuden ja puolen vuoden ehdottomaan vankeuteen kuudesta raiskauksesta, kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, yhdestä seksuaalisesta hyväksikäytöstä, kolmesta pahoinpitelystä ja uhkailusta.

Tanssikoulun johtajana toimineen miehen vankeustuomio on kahden ja puolen vuoden pituinen. Hänet tuomittiin raiskauksesta ja kahdesta pahoinpitelystä.

Samassa tanssikoulussa myös opettajana toiminut mies sai neljän vuoden vankeustuomion kolmesta raiskauksesta ja kolmesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Lisäksi miehet joutuvat maksamaan korvauksia yhteensä noin 84 000 euroa. Kaikki tuomitut aikovat valittaa käräjäoikeuden tuomiosta.

Oikeuden asiakirjat määrättiin salaisiksi 60 vuoden ajaksi.

Lue seuraavaksi