1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Ulkomaat

Tiikerit tappoivat miehen Kööpenhaminassa

Nuori mies on saanut surmansa Kööpenhaminan eläintarhan tiikerihäkissä. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun tanskalaisesta tiikeriaitauksesta löydetään kuollut mies.

Kööpenhaminan eläintarhan tiikerihäkistä on löydetty kuollut mies. Poliisi tutkii asiaa, kertoo Tanskan yleisradioyhtiö DR.

Tiikerien raatelema mies löydettiin häkistä varhain aamulla. Poliisin mukaan mies on itse kiivennyt suoja-aitauksen yli. Kyseessä on nuori, ilmeisesti ulkomaalaistaustainen mies.

Eläinten hoitajat joutuivat häätämään tiikerit pois miehen luota ennen kuin poliisit pääsivät paikalle. Tämä onnistui kuitenkin ongelmitta.

Mies oli saanut raateluvammoja alavartaloon, reisiin, kaulaan ja kasvoihin. Poliisi on eristänyt tiikeriaitauksen seudun.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun tiikerit syövät Tanskassa ihmisen, kertoo DR. Vuonna 2009 psyykkisesti sairas mies teki itsemurhan Nästvedin eläintarhassa. Hän murtautui tiikerihäkkiin ja sytytti tuleen olkipaaleja. Mies kuoli savukaasuihin, minkä jälkeen tiikerit söivät ruumista.

Parisenkymmentä vuotta sitten mies menetti Odensen eläintarhassa sormia pistettyään kätensä tiikerihäkkiin.