1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. viihde

Springsteen ja McCartney eivät lopettaneet laulamista - keikkajärjestäjä sulki mikrofonit

Bruce Springsteen esitti kolmen tunnin konserttiesiintymisensä aikana ensin suuren osan omasta tuotannostaan ja ryhtyi sitten laulamaan Beatlesia yhdessä Paul McCartneyn kanssa. Konsertti keskeytettiin, kun viranomaisten määräämä takaraja tuli vastaan.

Bruce Springsteen kesäkuussa Milanossa, Italiassa. Kuva: Daniel dal Zennaro / EPA

Bruce Springsteenin lauantainen konsertti Lontoon Hyde Parkissa koki äkkilopun, kun konserttijärjestäjät katkaisivat äänet mikrofoneista. Springsteen oli konsertin keskeytyessä ehtinyt esiintyä jo yli kolme tuntia.

Hän esitti ensin suuren osan omasta tuotannostaan ja siirtyi sitten Beatlesin tuotantoon yhdessä lavalle kivunneen Paul McCartneyn kanssa. Kaksikko ehti laulaa I Saw Her Standing There ja Twist and Shout, ennen kuin konserttijärjestäjät keskeyttivät ilonpidon. Syynä mikrofonien vaientamiseen klo 22.30 oli viranomaisten määräämä takaraja.

Kaksikko olisi ollut valmis jatkamaan esiintymistään 65 000 sateen kasteleman fanin edessä vielä huomattavasti pidempään.

Maratonkeikat eivät ole Springsteenin kohdalla poikkeuksellisia. Kesäkuussa hän teki henkilökohtaisen ennätyksensä esiintymällä Madridissa kolme tuntia ja 48 minuuttia.