Vedellä täyttynyt ravintolalaiva jälleen auki Turussa

Ravintolalaiva Katarina täyttyi perjantaina vedellä ja oli vaarassa kaatua. Nyt laiva on taas auki tavalliseen tapaan ja kauppaa myös haveriin liittyviä teemapizzoja.

Kotimaa

Ravintolalaiva Katarina täyttyi perjantaina yöllä vedellä, kun yksi laivan huoltoikkunoista oli jäänyt epähuomiossa auki. Päivystävä palomestari Olli Suominen kertoo, että vesirajan tuntumassa ollut ikkuna oli jäänyt auki vahingossa huoltotoimenpiteiden yhteydessä.

- Kun laiva alkoi täyttyä ihmisistä, painui laiva luonnollisesti hieman syvemmälle. Samalla avoinna ollut ikkuna laskeutui vesirajaan, ja vettä alkoi tulvia sisälle.

Teattarisillan ja Myllysillan välissä olevaa ravintolalaivaa jouduttiin tyhjentämään vedestä muutaman tunnin ajan. Lauantaina se on ollut auki jo täysin normaalisti.

- Laiva on taas täynnä ihmisiä. Enää laiva ei heilu, eikä tunnelma ole enää ikävä kyllä ole niin merellinen, Katarinan työntekijä Emmi naurahtaa.

Katarina myy myös tapahtuman liittyviä teemapizzoja ja -shotteja. Tarjolla on esimerkiksi I survived from Katarina -pizzaa sekä Aurajoki-hörppy-shotteja.