1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. musiikki

RHCP:n keikalle lippu halvimmillaan 20 eurolla

Red Hot Chili Peppers esiintyy Ratinan stadionilla Tampereella elokuun ensimmäisenä päivänä. Lämmittelijöinä ovat Poets Of The Fall ja The Vaccines.

Red Hot Chili Peppers -yhtyeen basisti Michael "Flea" Balzary, laulaja Anthony Kiedis ja rumpali Chad Smith esiintymässä Kölnissä, Saksassa elokuussa 2011. Kuva: Oliver Berg / EPA

Ensin liput myytiin loppuun parissa tunnissa. Paria viikkoa ennen keikkaa uusia lippuja tuli kuitenkin myyntiin ja nyt lippuja kaupataan eri sivuistoilla ahkerasti.

Lippupalvelun sivuilla oli vielä tiistaina keskipäivällä muutamia katsomolippuja myytävänä lavan sivuun. Noin 70 euron hinta voi olla tosin liian suolainen, sillä esimerkiksi Huuto.net-sivustolla katsomolipun saisi halvimmillaan 20 eurolla.

RHCP äänessä puoli yhdeksältä

Stadionin portit aukeavat keskiviikkona viideltä. Ensimmäinen esiintyjä eli suomalainen Poets Of The Fall aloittaa noin varttia vaille seitsemän, jonka jälkeen esiintyy brittiyhtye The Vaccines.

Anthony Kiedisin lavalla hyppimisestä voi alustavien aikataulujen mukaan nauttia alkaen puoli yhdeksältä. Kaikki on ohi viimeistään huviluvan päättyessä eli kello 23.

Odotettavissa tungosta

Konserttiin on tulossa noin 30 000 ihmistä ja yleisöä kehotetaankin saapumaan hyvissä ajoin. Konserttijärjestäjä muistuttaa, että esimerkiksi turvatarkastuksiin saattaa muodostua jonoja.

Red Hot Chili Peppersin konsertti sulkee Laukonsillan yleisestä käytöstä, mutta lipun ostaneet pääsevät myös sitä kautta keikalle. Sisäänkäynti onnistuu myös Ratinan Rantatien kautta.