Ikaalisten kauppakeskusta aletaan vihdoin rakentaa

Pitkään suunniteltu ja välillä kuopattukin Ikaalisten kauppakeskus alkaa nousta kesän ja syksyn aikana. Liikekeskus on tarkoitus avata keväällä 2014

Tavaratalot & ostoskeskukset
Kuulosuojaimet riippuvat tangossa rakennustyömaalla.
Yle

Ikaalisten kauppakeskuksen valmistelevat työt ovat alkaneet. Nummenrinteen alueella tehdään jo muun muassa raivaustöitä, ja myös aliurakkasopimuksia ollaan tekemässä tällä hetkellä.

Kauppakeskuksen pääurakoitsija on CastorCon Finland Oy, josta kerrotaan, että paikallista työvoimaa tullaan käyttämään rakentamisen alusta lähtien.

- Mehän toimimme tietysti sillä tavalla, että meidän täytyy saada kilpailukykyiset hinnat kaikelle, että pystymme toteuttamaan rakentamisen kustannustehokkaasti. Nyt näyttää siltä, että ainakin ensimmäinen urakka menee paikallisille - puhutaan maanrakentamisesta, kertoo CastorCon hallituksen puheenjohtaja Risto Hiekka.

Elokuun alussa alueella aloitetaan maanrakentaminen, joka saatetaan valmiiksi syksyn aikana. Perustusten rakentaminen käynnistyy syksyn mittaan ja talven aikana rakentuu talon runko.

Keskuksen ankkuritoimijat K-supermarket ja Tokmanni ovat tulossa keskukseen 10 vuoden sopimuksilla. Liikekeskuksen on tarkoitus aloittaa keväällä 2014.