1. yle.fi
  2. Uutiset

Kantri on perheessä

Kemin Vallitunsaaressa kaikaa ja raikaa kantrimusiikki jo kolmatta kertaa. Tänä vuonna kaksipäiväiseen tapahtumaan odotellaan muutakin väkeä, kuin maalaismusiikin hullaannuttamia "heinähattuja".

country
Sari Karhu ja Satu Nummela-Heikura ovat kantriaktivisteja
Yle / Juha Peltoperä

-Vallitunsaaren laajennetulla tanssiparketilla on hyvä kopistella saappaiden nokkia ja kantoja yhteen, valistavat vastuufirman, eli Meri-Lapin Countryn, puuhaleidit Sari Karhu ja Satu Nummela-Heikura.

Satu ja Sari haluavat festivaaleille mukaan laajalti porukkaa tutustumaan kantrin ihmeelliseen maailmaan. Meillä saa vapaasti ottaa tuntumaa tanssiin ja iloita hyvästä musiikista sekä seurasta, nyökyttelevät "kantrisiskot" yhdestä hatusta.

Olette kaikki sydämellisesti tervetulleita tutustumaan kantrihuumaan.

Sari Karhu

JIIHAA...

Kantri-ilottelu alkaa perjantai-iltana kuudenmaissa ja luvassa on mm. Johnny Cash-tarinaa ja -musiikkia, tanssinopetusta seka aitoa Ameriikan aromia. Lauantaina, kun heinänkorret on karistelusta lahkeista ja stetsoneista, kantrifiilistä voi tuoksutella jo iltapäivällä neljästä lähtien.

Sari Karhu sanoo, että luvassa on jopa toivetanssit ja lisäksi ohjausta saa myös oikeisiin askeliin. Loppuillan rytmit taikoo FinaLine, Puolitaival Company ja upea, aito ameriikan kantrihemmo Tony Lewis.

-Olette kaikki sydämellisesti tervetulleita tutustumaan kantrihuumaan. JIHAA, tempaisevat Sari ja Satu yhdestä suusta ja vetäisevät stetsonin reunaa hieman syvemmälle otsalla.

Lue seuraavaksi