1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. viihde

Nyt Stephaniekin jättää Kauniit ja rohkeat

Sarjassa alusta lähtien mukana ollut näyttelijä Susan Flannery poistuu CBS Soaps in Depth -lehden mukaan piakkoin sarjasta. Viikko sitten Stephanien poikaa Ridge Forresteria näyttelevä Ronn Moss kertoi jättävänsä suosikkisarjan.

Kauniit ja rohkeat -saippuaoopperassa alusta eli vuodesta 1987 lähtien Stephanie Forresteria näytellyt Susan Flannery jättää sarjan. CBS Soaps in Depth -lehden mukaan Flannery on ilmoittanut sarjan tuottajille jatkavansa Kauniissa ja rohkeissa vain niin kauan, että käsikirjoittajille jää aikaa kirjoittaa hänen hahmonsa poistumisen selittävä juonikuvio.

Viikko sitten näyttelijä Ronn Moss, joka on esittänyt Stephanien poikaa Ridge Forresteria sarjan alusta alkaen, kertoi jättävänsä suosikkisarjan.

Brookea näyttelevä Katherine Kelly Lang ilmoitti puolestaan viime viikolla allekirjoittaneensa uuden sopimuksen ja jatkavansa sarjassa ainakin seuraavat kaksi vuotta. Kauniiden ja rohkeiden tuottaja ja pääkäsikirjoittaja Brad Bell lupaa TV Guide -lehden haastattelussa, että Brooke saa poistuvan Ridgen tilalle uuden miehen.

MTV3 on esittänyt Kauniita ja rohkeita Suomessa vuodesta 1992 lähtien.