Hyppää sisältöön

Arhinmäeltä tuplajättipotti Hämeenlinnaan

Kulttuuriministeri Paavo Arhinmäki lupasi keskiviikkona valtion tuen uudelle liikuntahallille Hämeenlinnan Pullerin jalkapallokentälle. Urheilupaikkainvestoinnit ovat keskeinen osa lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen tukemista, sanoo Arhinmäki.

Kuva: Markku Karvonen / Yle

Valtion puolesta Hämeenlinnassa voisi ensi vuonna voisi aloittaa yhtä aikaa niin Pullerin monitoimihallin rakennuttamisen kuin myös rapistuneen Ahveniston maauimalan kunnostamisen. - Tukilupauksesta pidetään kiinni.

Kulttuuriministeri Paavo Arhimäki tuntee varsin hyvin Hämeenlinnan liikuntarakennussuunnitelmia.  Maastokäynti Pullerin kentillä ja Ahveniston maauimalassa saivat ministerin näyttämään vihreää valoa niin monitoimihallille kuin Ahvenistokin maauimalalle. - Valtio on niissä mukana, vakuuttaa kulttuuriministeri Paavo Arhinmäki.

Hankkeista Pullerin monitoimihalli on tärkeämpi. Sen on määrä korvata romahtamassa oleva Hämeenkaaren liikuntahalli. Hankkeen toteuttaa liikuntakiinteistöt oy kustannukset ovat noin  15 miljoonaa euroa. Toimitusjohtaja Jorma Hassisen mukaan suunnitelmat on tehty ja päätös on kaupungin valtuuston käsissä.

Pullerin halli voisi parhaimmillaan valmistua  kesällä 2014.

.
.