1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Digita

Lyhyitä katkoksia televisiossa ja radiossa

Digita tekee antenni-tv-verkossa järjestelmäpäivityksen keskiviikkona. Päivitys näkyy kuluttajille lyhyinä katkoksina A-kanavanipussa näkyvien kanavien tv-lähetyksissä sekä pieninä muutoksina kuulovammais- ja äänitekstityspalveluissa päivityksen aikana.

Digita

A-kanavanippuun kuuluvat Yle TV1, Yle TV2, Yle Teema, Yle Fem, AVA, FOX sekä radiokanavat Yle Puhe, Yle Klassinen ja Yle Mondo. Päivitys tehdään kello 8.30-16.00 välisenä aikana.

Kuulovammais- ja äänitekstityspalvelut ovat poikkeuksellisesti päivityksen aikana valittavissa tv-vastaanottimissa kaikkien, myös suomenkielisten, ohjelmien aikana. Ohjelmaäänen kielitunnus on koko päivityksen ajan suomi, vaikka alkuperäisen äänen kieli voi lähetyksessä muuttua ohjelmien välillä.

Digita Info neuvoo

Apua ongelmatilanteissa saa Digitan kuluttajapalvelusta Digita Infosta sähköpostitse info@digita.fi (siirryt toiseen palveluun) ja puhelimitse maanantaista perjantaihin kelo 8-16 välisenä aikana numerossa 020 411 7676. Keskiviikkona Digita Infossa on iltapäivystys klo 20 asti.

Ongelmista ja häiriöistä voi ilmoittaa myös internet-sivustolla www.digita.fi (siirryt toiseen palveluun) http://www.digita.fi (siirryt toiseen palveluun) olevalla häiriöilmoituslomakkeella.

Digita pahoittelee häiriöistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lue seuraavaksi