Lukko luottavaisena uuteen kauteen

Harjoituspelit eivät menneet täysin suunnitelmien mukaan, mutta joukkue uskoo kykyihinsä. Se on tehnyt töitä hartiavoimin uuden valmentajan komennossa.

Jääkiekkomaalivahdit
Rauman Lukon maalivahtivalmentaja Ari Moisanen antaa neuvoja Petri Vehaselle.
Tapio Termonen / Yle

Rauman Lukko lähtee tulevaan liigakauteen kovin odotuksin. Vaikka syksyn harjoituspelit eivät ole menneet täysin suunnitellusti, on joukkue luottavainen tulevan kauden suhteen.

Joukkueen kapteeni Otto Honkaheimon mukaan töitä on vielä paljon jäljellä, mutta töitä myös tehdään koko ajan hartiavoimin.

- Valmentaja Risto Duffa on vaativa ja hän on tuonut joukkueeseen voittamisen kulttuuria, Honkaheimo sanoo.

Hyvät maalivahdit

Yhtenä Lukon vahvuutena pidetään maalivahtiosastoa. Joukkueella on käytössään KHL:stä Raumalle palannut maailmanmestari Petri Vehanen sekä tanskalainen Simon Nielsen.

-Kyllä minä luotan siihen, että me olemme liigan eliittiä. Odotan hyvää ja isoa panosta koko joukkueelta ja erityisesti maalivahtiosastolta, sanoo Lukon maalivahtivalmentaja Ari Moisanen.

Vehasen KHL -kokemuksesta on liigakauden kuluessa varmasti hyötyä, mutta yllättävää kyllä, siitä on ollut myös haittaa. Maalivahtivalmentaja Ari Moisasen mukaan Vehanen oppi KHL:ssä muutamia huonoja tapoja, jotka eivät palvele hänen pelaamistaan.

- Kyllä meillä on silti vahva maalivahtisektori, Moisanen sanoo.