Summeri-juontajat: Ei myö olla piereskelty, kai

Nuortenohjelma Summerin juontajat Maiju ja Rami saivat yleisöltään tukun kiperiä kysymyksiä eteensä.

viihde
Summerin juontajat Rami Kiiskinen ja Maiju Pellikka.
Laura Pohjavirta / Yle

Ylen nuortenohjelma Summeri viihdytti jälleen kesällä, mutta ei se lepää talvikaudellakaan. Summeri elää koko ajan Facebookissa ja Yle Areenaankin päivittyy ulkomaisia sarjoja.

- Jouluksi on luvassa varsinainen superyllätys, paljastaa tuottaja Riikka Takila.

Summerin juontajat Maiju Pellikka, 17, ja Rami Kiiskinen, 15, vastailivat nuorten kysymyksiin Summerin Facebookissa. Joensuulainen Rami ja polvijärveläinen Maiju juontavat Summeria myös ensi kesänä.

- Mie oon 17, eikä tunnettu Ramin kanssa ennen Summeria :) Mutta sitte kyllä tutustuttiin!:) Miun lempibändi on varmaan Coldplay ja Pariisin kevät, mutta kuuntelen kyllä aika paljon kaikkee muutaki! :D Opinnot on alkanu ihan hyvin, arkeen vaan pitää aina vähän aikaa totutella :) Mie käyn siis tällä hetkellä Polvijärven lukiota, oon toisella luokalla :P, kirjoittaa Maiju.

Mie oon joskus huitassu tai sormella osunu kameraan että linssiin on tullu tahroja.

Maiju Pellikka

- Summerii on ollu ihan huippuu tehä! On ollu hauska kokeilla kaikkee uutta, ja sit Maijun kaa on kiva aina olla :) Miun lempikirja on varmaan Onnen tunti, ja bändi varmasti PMMP, sit umm lempi soitin on varmaan suu :)) sit lempi haju on vasta leikattu nurtsi :P Mie en oikein harrasta mitään, mut haluisin! Miun lempi aine koulussa on varmaa musiikki, ranska, englanti tai kuvis, kertoo Rami.

Maiju Pellikalta ja Rami Kiiskiseltä kysyttiin, onko heistä kumpikaan koskaan pieraissut kuvauksissa vahingossa.

- Ei myö olla piereskelty :D kai :D en muista (tai en taho muistaa :D). kerran yritettiin pieree pierutyynyn avulla, mutta ei siinäkään saatu kuin vaan joku säälittävä pihinäsihahdus aikaseksi xD Ei olla onneks aivastettukaan silleen että kamera ois vahingoittunu, mie oon tosin joskus huitassu tai sormella osunu kameraan että linssiin on tullu tahroja x), kertoo Maiju.

Lue koko Facebook-keskustelu täältä (siirryt toiseen palveluun)