Ville Haapasalo panostaa nyt yritystoimintaan

Näyttelijänä tunnettu mies avasi keskiviikkona Virolahdella, Vaalimaan raja-asemalla outlet-myymälän. Myymälä on tarkoitettu sekä venäläisille että suomalaisille. Miehen mukaan venäläisiä kiinnostavat eritoten kimaltavat tuotteet.

Kotimaa
Näyttelijä Ville Haapasalo
Yle

Näyttelijä Ville Haapasalosta on moneksi. Nyt sekä Suomessa että Venäjällä näyttelijänä kunnostautunut ja 70 elokuvassa näytellyt mies on perustajaosakkaana Vaalimaalle avatussa Brand Outlet Center -myymälässä.

- Siellä myydään tavaraa laidasta laitaan. Merkkivaatteita, koruja, kosmetiikkaa, keittiötarvikkeita, Haapasalo luettelee.

Haapasalo kertoo, että outlet-myymälä saattaa jatkossa laajentaa toimintaansa entisestään.

- Mielessä on pyörinyt myymälän yhteyteen rakennettava huvipuisto ja ehkä ravintolakin. Tapahtumien järjestämisestäkin on puhuttu, saa nähdä.

Tunnettu näyttelijä ei ainakaan vielä ole kyllästynyt leipätyöhönsä.

-Tämä outlet-projekti nyt kuitenkin aiheuttaa sen, että otan vastaan vain todella kiinnostavia näyttelijäntöitä. Minulla jää sitten aikaa keskittyä yritystoimintaankin, Haapasalo kaavailee tulevaisuuttaan.

Venäläiset ovat enemmän kullan ja kimaltavan perään, suomalaisilla on hillitympi linja.

Ville Haapasalo

Tarjontaa sekä venäläiseen että suomalaiseen makuun

Ville Haapasalo tuntee sekä venäläisen että suomalaisen kulttuurin. Miehen mukaan outlet-myymälä pyrkii ottamaan tuotevalikoimassaan huomioon molemmat.

- Venäläiset ovat enemmän kullan ja kimaltavan perään, suomalaisilla on hillitympi linja.

Alunperin outlet-myymälän ideana oli Haapasalon mukaan palvella nimenomaan venäläisiä turisteja, mutta hanketta laajennettiin pian myös suomalaisiin asiakkaisiin.

- Yhtäkkiä tajusimme, että asuuhan Vaalimaan lähistöllä suomalaisiakin, Haapasalo nauraa.