Holiday Club rakentaa kolme Angry Birds-puistoa

Yksi puistoista nousee Saariselälle.

Holiday Club

Hotelliketju Holiday Club rakentaa Angry Birds -aktiviteettipuistot kolmen kylpylähotellinsa yhteyteen. Ensimmäinen ympärivuotinen sisäaktiviteettipuisto valmistuu Kuusamon Tropiikkiin kuluvan vuoden jouluksi. Helmikuussa vihaiset linnut laskeutuvat Saariselälle ja ensi syksynä Saimaalle Lappeenrantaan. Suomen suurin Angry Birds Activity Park -investointi on Rovion, Holiday Clubin ja Lappsetin yhteistyötä.

- Suomalaisen matkailun kehittämisessä pääpainon tulee olla sisällössä. Usein keskitytään liiaksi vain seiniin ja vuodepaikkoihin, joista on jo ylitarjontaa, toteaa Holiday Club Resorts Oy:n toimitusjohtaja Vesa Tengman.

- Holiday Clubilla aktiivinen lomailu on keskiössä. Angry Birds -aktiviteettipuistot täydentävät konseptiamme, joka tarjoaa laadukkaan loma-asumisen ja palveluiden ohella monipuolista, ympärivuotista tekemistä yhden katon alla.

Rovion menestyksen ansiosta Holiday Club uskoo lisäävänsä ulkomaalaisten asiakkaidensa määrää. Varsinkin Saimaalla ja sesongittain myös Kuusamossa venäläisiä matkailijoita on jo merkittävästi. Saariselälle lomailijoita saapuu paitsi Norjasta ja Venäjältä myös Keski-Euroopasta. Aivan uutta kansainvälistä asiakaskuntaa odotetaan nyt myös muun muassa Kiinasta.

- Olemme iloisia siitä, että kansainvälistyminen brändimme kautta on kaksisuuntaista. Holiday Clubin investoinnit kasvattavat matkailuvirtoja maailmalta Suomeen. On myös hienoa, että Angry Birds -aktivitettipuistojen maailmanvalloitus alkaa Suomesta, lintujen kotimaasta, toteaa markkinointijohtaja Peter Vesterbacka Rovio Entertainment Oy:stä.

Lappsetille Holiday Clubin investointi on tähänastisista kotimaan tilauksista suurin.

- Se tulee työllistämään meitä ja alihankkijoitamme merkittävästi loppusyksyn ja alkutalven aikana, Lappset Group Oy:n varatoimitusjohtaja Tero Ylinenpää kertoo.