Ville Haapasalo kaakon kasvoksi Venäjälle

Venäjällä tunnetun Haapasalon avulla markkinoidaan Kymenlaakson rannikkoa Venäjällä. Venäläinen matkailija pitää siitä, että joku suosittelee hänelle kohteita.

Kotimaa
Näyttelijä Ville Haapasalo
Yle

Etelä-Kymenlaaksoa markkinoiva Kaakko 1350 aloittaa yhteistyön näyttelijä Ville Haapasalon kanssa. Haapasalon avulla markkinoidaan Kymenlaakson rannikkoa Venäjällä. Kehitysyhtiö Cursorin ohjelmapäällikkö Birthe Sunin mukaan yhteistyössä Haapasalon kanssa puhutaan kohtuullista summista, koska yhteistyössä on kyse molemminpuolisesta hyödystä.

Haapasalo on avannut yhdessä muutaman muun suomalaisen sijoittajan kanssa outlet-myymälän Vaalimaalle Venäjän rajalle.

Birthe kertoo Haapasalon ottaneen yhteyttä ja kertoneen halustaan markkinoida Etelä-Kymenlaaksoa Venäjällä yhdessä Kaakko 1350: n kanssa.

- Yhteistyössä meidän kanssa ei ole kyse vain konsultoinnista vaan hän on myöskin meidän käytettävissä kasvona. Hänhän on erittäin tunnettu henkilö Venäjällä. Voi melkein sanoa, että suomalaisista henkilöistä se tunnetuin, Birthe sanoo.

Birthen mukaan Haapasalon tuo markkinointiin lisää vakuuttavuutta.

- Venäläinen matkailija tykkää siitä, että joku suosittelee hänelle kohteita. Toinen puoli on se vahva asiantuntemus, mikä Haapasalolla on venäläisistä ihmisistä ja toimintatavoista, Birthe kuvailee.