Mistä on hyvä hotelli tehty?

Suomalaisilla hotelleilla menee juuri nyt yllättävänkin lujaa. Alkuvuosi oli majoitus- ja ravitsemuspalveluissa tosi hyvä.

Vieraina olivat toimitusjohtaja Timo Lappi Matkailu- ja ravitsemuspalvelujen yhdistyksestä MaRasta ja operatiivinen johtaja Mia Cederberg-Skvorc Klaus K -hotellista.
Hotellien tilanteesta keskustelivat Aamu-tv:ssä Klaus K. -perheyritystä miehensä kanssa pyörittävä Mia Cederberg-Skvorc ja toimitusjohtaja Timo Lappi Matkailu- ja ravitsemuspalvelujen yhdistyksestä MaRasta.

Matkailijoiden määrät ulkomailta ovat pysyneet korkeina. Erityisesti venäläisten matkailijoiden määrä kasvoi tasaisesti vuoden ensimmäisen puoliskon ajan.

Mistä suomalaishotellien menestys johtuu? Asiasta keskustelivat Aamu-tv:ssä toimitusjohtaja Timo Lappi Matkailu- ja ravitsemuspalvelujen yhdistyksestä MaRasta ja operatiivinen johtaja Mia Cederberg-Skvorc. Hänen johtamansa hotelli Klaus K nimettiin Suomen parhaaksi hotelliksi World Travel Awards Europe 2012 gaalassa. Palkintoa kutsutaan myös matkailualan Oscar-palkinnoksi.