Maskun Kalustetalo hakeutuu yrityssaneeraukseen

Saneerauksen tavoitteena on karsia ylimääräistä kulukantaa ja parantaa Maskun kilpailukykyä, sanoo toimitusjohtaja Toivo Sukari. Yrityssaneeraus koskee ainoastaan Maskun Kalustetalon emoyhtiötä.

talous

Maskun Kalustetalo hakeutuu oma-aloitteisesti yrityssaneeraukseen. Maskun lähettämän tiedotteen mukaan yrityssaneeraukseen turvaudutaan, koska liiketoiminnan kustannukset ovat kasvaneet tuottoja enemmän.

Masku kertoo, että taloudellisesti epävarmoina aikoina se on kuitenkin pystynyt säilyttämään liikevaihtonsa ja myyntikatetasonsa kohtuullisena.

- Saneerauksen tavoitteena on karsia ylimääräistä kulukantaamme eri osa-alueilla ja parantaa Maskun kilpailukykyä, kommentoi Maskun toimitusjohtaja Toivo Sukari.

Sukarin mukaan Masku harkitsee myös myymäläverkostonsa ja konseptinsa uudistamista.

Yrityssaneeraus ei koske Masku-konsernin muita yrityksiä eikä Ideapark-kauppakeskusta. Yrityssaneeraus ei koske myöskään Maskun franchising-kauppiaita Lahdessa, Imatralla, Lappeenrannassa ja Rovaniemellä.

Masku on toiminut huonekalualalla vuodesta 1983. Yhtiöllä on tällä hetkellä 53 myymälää Suomessa ja tytäryhtiöidensä kautta kaksi Ruotsissa ja kaksi Virossa. Yhtiö työllistää noin 320 henkilöä.