1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Keurusselkä, Keuruu

Hotelli Keurusselkä yhä kaupan

Keuruulla sijaitsevalle hotelli Keurusselälle ei ole löytynyt ostajaa. Hotelli tuli myyntiin kolme vuotta sitten, kun sen omistaja Lomaliitto ry teki konkurssin.

Kuva: YLE Keski-Suomi

Keurusselkä on viimeinen Lomaliiton kohde, joka on edelleen myymättä. Hotelli työllistää edelleen kymmeniä ihmisiä ja se halutaan myydä toimivana.

Hotellin toiminta on ollut kolme vuotta konkurssipesän kontolla, ja toimintaa aiotaan jatkaa niin kauan kuin velkojat näkevät sen kannattavaksi. Pysyvästi konkurssipesä ei kuitenkaan voi hotellia pyörittää, kertoo konkurssipesän hoitaja Juho Lenni-Taattola.

- Tavoitteena on myyminen, ilman muuta. Mutta siitä pitää saada hyväksyttävä hinta. Hinnan hyväksyy lopullisesti pantinhaltijat, jotka eivät ole vielä nähneet sellaista hintaa, joka niitä olisi kiinnostanut, kuvailee Lenni-Taattola.

Hotellille ei ole ollut juurikaan ottajia.

- Ostajia on ollut aika vähänlaisesti ja tarjoukset ovat olleet kertakaikkiaan pilkkahintaisia. Ne ei ollenkaan vastaa paikan arvoa. Mutta nyt tuntuu, että on taas uusia kiinnostuneita, että se vähän viittaa siihen, että kun aikansa pitää myynnissä tällaisia kohteita, niin lopulta tulee joku, joka muuttaa hankkeen rahaksi.