IT-yrittäjä osti City-lehden

Cityn uusi omistaja on 33-vuotias IT-yrittäjä Ilkka O. Lavas. Lavas on suuri City-lehden ystävä, joka haluaa säilyttää City.fi -brändin ja jatkaa lehden julkaisemista verkossa.

media

26-vuotias suomalainen kaupunkijulkaisu City jatkaa verkossa ja mobiilissa. Verkkolehden on Viestintäkonserni Jantonilta ostanut kolmekymppinen IT-yrittäjä.

City.fi-verkkojulkaisulla 100 000 viikkokävijää

Cityn kohderyhmä, urbaanit nuoret aikuiset, pysyy samana. Uudistunut City.fi -verkkosivusto julkaistaan vielä tämän vuoden aikana.

Verkkojulkaisun vastaava toimittaja Panu Jansson toteaa, että verkko on tätä päivää. Hänen mielestään on tärkeää, että City.fi -julkaisun lukijoille tarjotaan mahdollisuus osallistua sekä julkaisun tekemiseen että puhuttavista aiheista avattaviin keskusteluihin. Näitä mahdollisuuksia perinteinen lehti ei tarjoa.

Verkkojulkaisu jatkaa kuuden vakituisen henkilön ja suurehkon avustajakaartin voimin.

Cityn kyljessä kasvanut suosittu Deitti.net jatkaa verkkolehden kohderyhmän, nuorten aikuisten deittisaittina. Sivuilla on yli 16 000 ilmoitusta.

Lehti loppui mainostulojen ehtymiseen

City-lehden yt-neuvottelut päättyivät viime torstaina 12 henkilön irtisanomiseen.

Kuopatulla City-lehdellä oli 250 000 - 350 000 lukijaa. Heikentynyt yleinen taloustilanne romahdutti kuitenkin lehden mainosten myynnin. Kaksi kertaa kuussa ilmestyneellä lehdellä ja sen verkkojulkaisulla ei ollut juurikaan samoja lukijoita.

Painetun City-lehden lopettamisesta kerrottiin heinäkuussa. Tämän jälkeen julkaistiin vielä kaksi erikoisnumeroa.

Uusimmat uutiset puhelimeesi

Lataa Yle.fi-sovellus