Porilaispomo vellikohusta: ”Reklamaatioita on tehty”

Porin Perusturvajohtaja Terttu Nordman sanoo palveluliikelaitoksen johtajan ja ruokahuollosta vastaavan luvanneen, ettei laihan vellin tarjoilu tule toistumaan. Reklamaatioita Palveluliikelaitokselle on jouduttu tekemään ennenkin.

Kotimaa
Kuvassa Terttu Nordman.
Perusturvajohtaja Terttu Nordman.Yle

Vellikohu on puhuttanut Porissa tällä viikolla. Perusturvajohtaja Terttu Nordman toteaa, että Liinanharjan vanhainkodissa aamupalaksi tarjottu velli ei täyttänyt ravintoarvoja.

- Ruoka ei ollut sellaista mitä tilaaja oli tilannut eikä sinä aamuna varmasti ne ravintoarvot täyttyneet, Nordman sanoo.

Nordman kertoo vanhuspalvelujohtajan ja palveluliikelaitoksen johtajan käyneen tämän asian läpi ja heidän luvanneen, ettei tällainen tule toistumaan. Hän toteaa vellikohun olleen yksittäistapaus, mutta kertoo, että Palveluliikelaitokselle on jouduttu tekemään reklamaatioita ennenkin.

- Ruoka-, siivous- ja pyykkipalvelut on ulkoistettu. Meidän pitää valtuuston päätöksellä käyttää Palveluliikelaitoksen palveluja. Olemme tehneet reklamointeja. Ja monia asioita on myös pystytty korjaamaan, Nordman sanoo.