Laihian parakkipankissa palvelu pelaa normaalisti

Laihian Nordea kokee kasvojenkohotuksen. Vanhojen tilojen ollessa remontissa on konttori siirtynyt evakkoon parakkiin. Pankinpalveluita väistötiloista saa kolmen kuukauden ajan. Remontin tarkoituksena on saada konttorista uudenmallinen.

Laihia
Nordean logo konttorin seinässä Tukholmassa.
Timo Jaakonaho / Lehtikuva

Nordean Laihian konttori on tänään avannut ovensa parakissa. Konttori muutti remontin alta evakkoon viikonlopun aikana viereen tehtyihin väliaikaistiloihin ja palvelee siellä asiakkaitaan seuraavan kolmen kuukauden ajan. Laihian Norden konttorinjohtaja Mirja Kujalan mukaan kyseessä on vanhan konttorin kasvojenkohotus.

- Konttoriin on vuosien saatossa lisätty huoneita, väliseiniä ja tehty aina uudelle toimihenkilölle uusi tila. Ilmastointi ja tilojen epäkäytännöllisyys on se suurin syy, miksi tätä remonttia lähdetään tekemään, Kujala toteaa.

Ajatus parakkipankista kauhistutti

Remontin ajaksi yritettiin saada tiloja muualta, mutta sopivia konttoritiloja ei löytynyt. Ehdotus parakista sai Mirja Kujalan säikähtämään.

- Sitten kun näin nämä tilat, niin totesin näiden toimivan varmasti hyvin, Kujala kertoo.

Uudet tilat ja tavaroiden paikat vaativat nyt henkilökunnalta totuttelua. Mirja Kujalan mukaan väliaikaistiloihin suhtaudutaan henkilökunnassa positiivisesti huumorilla. Uusiin tiloihin pääsyä odotetaan innokkaasti. Kaikki pankkipalvelut pystytään hoitamaan väistötiloja ja remontoitavia tiloja hyödyntäen.

- Kaikki toimii kuin ennenkin. Vanhalla puolella tuulikaapissa olevat laskujen maksuautomaatit toimii ihan normaalisti koko remontin ajan, kuten ottopistekin, joka on siellä seinässä, Kujala kertoo.