1. yle.fi
  2. Uutiset

Saimaa Volley vetää Savonlinnassa - Varkaudessa on tilaa katsomossa

Savonlinnassa pelatuissa otteluissa katsojia on ollut keskimäärin lähes 500. Varkaudessa 300:n katsojan rajapyykki on vielä tämän kauden osalta rikkomatta.

Saimaa volley
Saimaa Volley
Saimaa Volley on saanut tuuletella alkukaudesta ennakko-odotuksia enemmän.Kari Hämäläinen

Saimaa Volleyn kelpo otteet lentopallon miesten Mestaruusliigassa ovat vetänee lisää väkeä katsomoihin.

SaVo on tällä kaudella pelannut seitsemän kotiottelua, joissa on käynyt keskimäärin 397 katsojaa. Keskiarvoa vetää alaspäin Varkaudessa pelatut ottelut. Kolmessa Varkaudessa pelatussa ottelussa liikuntatalon lehtereillä ei vielä kertaakaan ole ollut yli 300:a katsojaa. Savonlinnassa pelatuissa neljässä ottelussa katsojia on ollut keskimäärin 488.

Savonlinnassa tämän kauden katsojaennätys on kolmen viikon takaisesta ottelusta Pielaveden Sampoa vastaan, jolloin OKL:n salin katsomossa istui 612 katsojaa. Saimaa Volleyn kotiotteluiden katsojakeskiarvo on sarjan kolmanneksi heikoin. Vähemmän katsojia on käynyt vain tamperelaisen Isku Volleyn ja Muuramen Lentopallon kotiotteluissa. Paras katsojakeskiarvo on Vammalan Lentopallolla, jonka kotiotteluita on käynyt katsomassa tällä kaudella keskimäärin yli 800 katsojaa.

Viime kaudella Saimaa Volleyn katsojakeskiarvo kotiotteluissa oli 365 katsojaa.

Miesten lentopallon Mestaruusliigan runkosarjaa on takana osapuilleen kolmannes ja Saimaa Volley on seitsemännellä sijallaan tiukasti kiinni pudotuspelipaikassa. Hakkuri Joni Mikkonen on ollut sarjan alkukauden tehokkain pelaaja. Pistepörssin lisäksi Mikkonen johtaa myös kolmea muuta hyökkäystilastoa.

Lue seuraavaksi