1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. kulttuuri

Robin: Äänenmurroksesta ei ole ollut ongelmia

Robinin mukaan pian ensi-iltaan tuleva elokuva antaa hänestä melko todellisen kuvan. Teinitähti myöntää kovan työtahdin ajoittain väsyttävän.

kulttuuri
Robin poseeraa Robin -elokuvan mainosjulisteen edessä.

Teinisensaatio Robin vakuuttaa laulamisen jatkuvan tulevasta äänenmurroksesta huolimatta. Robin kertoo, ettei äänenmurros ole ainakaan vielä haitannut laulamista.

- Nyt sen kanssa ei ole ollut mitään ongelmaa. Lauluopettajalla on käyty ja sävellajia on jouduttu laskemaan keikoilla kesän aikana, mutta se on ihan normaalia, 13-vuotias Robin Packalen kertoo.

Elokuva Robinista tulee ensi-iltaan joulukuussa. Vaikka ajatus elokuvan tekemisestä aluksi hämmensi, on kokemus ollut Robinin mukaan ”todella hieno”. Pääasiassa faneille suunnattu elokuva kertoo esimerkiksi, mitä Robin tekee vapaa-ajallaan ja miten hänen uusin levynsä on syntynyt.

- Elokuva antaa aika todellisen kuvan minusta. Olen oikeastikin aika iloinen ja aktiivinen, tähti kuvaa.

Elokuvan lisäksi Robinia ovat tänä vuonna työllistäneet kaksi levyä ja kirja. Lisäksi viime aikoina hänellä on ollut paljon treenejä tulevaa Hartwall-Areenan keikkaa varten. Robin myöntääkin, että kuluva syksy on ollut raskas.

- Välillä vähän väsyttää, mutta ehkä kova työ palkitaan, Robin hymyilee.

Lue seuraavaksi