Nyt-liitteen vitsi ilmaisista Flow-lipuista aiheutti kyselyitä

Flow-festivaali on saanut useita yhteydenottoja Helsingin Sanomien vitsilipuista ensi kesän festivaaleille. Puhelin on pirahtanut useamman kerran festivaalin toimistossa, kun Nyt-liite julkaisi liput viime perjantaina.

Kuva: Yle

Helsingin Sanomien Nyt-liitteessä julkaistiin useita humoristisia lahjalipukkeita liitteen lukijoille. Pienissä lahjakorteissa lukijoille luvattiin muun muassa mahdotonta käyntiä ruotsalaisessa huonekalukaupassa.

Hajamielisesti liitettä selailleet huomasivat kuitenkin erityisesti yhden näistä vitsilahjoista: yksi lipukkeista lupasi nimittäin ilmaislipun Flow-festivaaleille.

Vaikka asiayhteys käy selväksi kohtuulllisen nopeasti lehteä lukemalla, ovat luvatut ilmaisliput aiheuttaneet jo säpinää Flow-festivaalin toimistolla.

- Kyselyitä ilmaislipuista on tullut jonkun verran meillekin saakka. Olisi tietenkin ollut ihan hyvä, että olisimme tienneet tästä vitsistä etukäteen, toteaa Flow-festivaalin taiteellinen johtaja Tuomas Kallio.

Kallion mukaan erä oikeita Flow-lippuja on tulossa myyntiin joulukuun alussa.

Helsingin Sanomien toimituspäällikön Reetta Rätyn mukaan Nyt-liitteen ilmoitus oli tarkoitettu vitsiksi ja on pahoillaan että joillekin lukijoille on syntynyt vääriä odotuksia tästä täyteilmoituksesta. Rätyn mukaan samankaltaisia ilmoituksia on julkaistu Nyt-liitteessä jo pidemmän aikaa.