Linnan jatkoille mahtuu kiinnostavia vieraita - myös mentalisti paikalla

Helsingin keskustassa sijaitsevaan ravintola Teatteriin saapuvat valtakunnan ykkösräppäri, olympiamitalisti ja erityisesti Saksassa kovaan maineeseen nousseen bändin keulahahmo.

Linnan juhlat
Linnan jatkoja 2012 juontavat Krista Taubert ja Jaakko Loikkanen.
Linnan jatkoja 2012 juontavat Krista Taubert ja Jaakko Loikkanen.Yle

Ylen Linnan jatkot -ohjelma kokoaa yhteen tänä vuonna laajan kattauksen suomalaisia henkilöitä, jotka ovat menestyneet elämässään. Positiivinen, rakentava ja ratkaisukeskeinen ovat jatkojen teemoina.

- Jatkoille on kutsuttu ihmisiä, jotka ovat päässeet eteenpäin unelmiensa kautta, vaikka aina se ei ole ollut helppoa, luonnehtii Linnan jatkojen toinen juontaja Krista Taubert.

Hän paljastaa, että jatkoille saapuvat muun muassa rap-artisti Cheek, Jolla-yhtiön hallituksen puheenjohtaja Antti Saarnio, keihäänheittäjä Antti Ruuskanen sekä Sunrise Avenue -bändin laulaja Samu Haber.

Illan musiikista vastaa kovan luokan Grammy-palkittu lauluyhtye New York Voices (siirryt toiseen palveluun) sekä Laura Närhi. Housebändina toimii Phil Harmonic -yhtye.

Jatkot kruunaa taikuri ja mentalisti Noora Karma, joka tekee harvinaisen taikatempun tunnetun suomalaispoliitikon kanssa. Karma hämmensi viimeksi marraskuun puolivälissä Arto Nyberg -ohjelmassa taidoillaan.

Linnan jatkot -ohjelma nähdään tänään Yle TV1:ssä klo 22.15 alkaen, heti itsenäisyyspäivän vastaanoton jälkeen.