Päivi Lipponen: Paavo ylitti itsensä Linnan juhlissa

Toimitusjohtaja Lisa Sounioon teki vaikutuksen Jenni Haukion sydämellisyys ja lämpö.

Linnan juhlat
Terveiset linnasta tuovat jo kokeneet linnankävijät: kansanedustaja Päivi Lipponen ja yrittäjä, luennoija Lisa Sounio ja ensikertalaisena olympiamitalisti Tuuli Petäjä.
Aamu-tv:n vieraana vasemmalta lukien kansanedustaja Päivi Lipponen, toimitusjohtaja Lisa Sounio ja olympiamitalisti Tuuli Petäjä-Sirén.Yle

Linnan juhlien vieraat kansanedustaja Päivi Lipponen, toimitusjohtaja Lisa Sounio ja olympiamitalisti Tuuli Petäjä-Sirén kertoivat illan tunnelmista Ylen aamu-tv:ssä perjantaina.

Kansanedustaja Päivi Lipponen kertoi tutustuneensa puolisonsa Paavo Lipposen kanssa tanssilattiaan.

- Mieheni puhuu mahtavasti vieraita kieliä ja kirjoittaa upeita artikkeleita, mutta hän ei osaa tanssia. Mutta eilen hän ylitti itsensä - hän tanssi kanssani monta kappaletta.

Useita kertoja Linnassa juhlissa vieraillut Lipponen kertoo, että juhlissa on aina yhteisöllinen ilmapiiri. Jokainen kokee etuoikeutena, että on saanut kutsun.

- Ihmiset ovat kuin veljiä ja siskoja keskenään.

Lipposen mukaan Linnassa on helppo keskustella ja tapaa mielenkiintoisia ihmisiä. Hän tutustui esimerkiksi Jari Litmaseen.

- Hän on äärimmäisen ihana ja charmikas herrasmies. Oli hienoa puhua esimerkiksi hänen urastaan ja jalkapallon merkityksestä.

"Veteraaneilta vuodet rapisivat"

Toimitusjohtaja Lisa Sounio kehui Linnan juhlia. Sounioon teki vaikutuksen esimerkiksi Jenni Haukion sydämellisyys ja lämpö.

Sounio kehottaakin ihmisiä järjestämään enemmän juhlia.

- Voi kutsua vaikka vain kourallisen ihmisiä upeasti pukeutuneina pöydän ympärille. Muutamilta veteraaneiltakin vuodet vain rapisivat, koska he olivat niin innostuneita, että täällä on kauniita ihmisiä ja komeita miehiä.

Myös olympiamitalisti Tuuli Petäjä-Sirén nautti illan juhlavasta tunnelmasta.