1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. urheilu

Poliisi varautuu TPS-Jokerit -ottelun yleisöryntäykseen

Turkuun tulee toista tuhatta Jokerit-fania junalla, linja-autoilla ja henkilöautoilla. Helsinkiläisille on varattu Turkuhallista oma katsomonosa.

urheilu
Yleisöä jääkiekko-ottelussa Turkuhallissa.
YLE / Minna Rosvall

Varsinais-Suomen poliisi on varautunut lauantaina iltapäivällä pelattavaan jääkiekon SM-liigan Turun Palloseuran ja Jokerien väliseen otteluun. Ennakkotietojen mukaan Turkuun on tulossa 1500 helsinkiläisjoukkueen kannattajaa katsomaan ottelua. Jo pelkästään Jokerien tilaamassa erityisjunassa on satoja kannattajia.

Poliisi seuraa ottelua Turkuhallissa riittävällä vahvuudella ja siirtyy myöhemmin tarpeen mukaan jäähallilta keskustaan. Pikkujoulujen aikaan joulukuun alussa poliisi päivystää viikonloppuisin muutenkin normaalia suuremmalla vahvuudella.

Jäähallin ovella suoritetaan turvatarkastuksia ja TPS muistuttaa, että tarkastusten yhteydessä saattaa syntyä jonoja vierasjoukkueen kannattajien saapuessa otteluun yhtenä suurena ryhmänä.

Henkilöautolla matsiin mielivien kannattaa huomioida, että Artukaistentie 7:ssä sijaitseva ilmainen parkkipaikka suljetaan Jokerit-ottelun yhteydessä. Kyseinen parkkipaikka varataan TPS:n mukaan Jokereiden linja-autoille ja junalla saapuvan ryhmän kokoontumispaikaksi.

Lue seuraavaksi