Maailmanlopun mittari pysynyt vaiti - epätieteilijät lyttäävät Maya-ennustuksen

Suomen Epätieteellinen seura lupaa, että maailmanloppu ei tule vielä 21.12.2012 vastoin Mayojen ennusteita. Aamu-tv:ssä vierailleiden epätieteilijöiden maailmanlopun mittari ei ole päästänyt vielä ääntäkään.

Aamu-tv
Tuleeko maailmanloppu? Miksi ei? Suomen epätieteellinen seura vahtii epätieteen ilmiöitä herkeämättä. Niinpä myös mayojen kalenterin väitetyt madonluvut ovat tulleet seuran jäsenille tutuiksi. Tutkimustuloksia esiteltiin Aamu-tv:ssä.
Suomen Epätieteellinen Seura vahtii epätieteen ilmiöitä herkeämättä. Niinpä myös mayojen kalenterin väitetyt madonluvut ovat tulleet seuran jäsenille tutuiksi. Tutkimustuloksia esiteltiin Aamu-tv:ssä.

Mayat ovat ehkä tulkinneet kalenteriaan väärin, eikä maailmanloppu uhkaakaan vielä 21. joulukuuta, uskotaan Suomen Epätieteellisessä Seurassa.

- Maailmanlopun laskennassa on tapahtunut maailmankaikkeuden laajuinen erehdys, sanoi Epätieteellisen Seuran puheen ja toiminnan johtaja Jaakko Koskinen Ylen aamu-tv:ssä.

Seura on tehnyt maailmanlopusta uusia laskemia.

- Ajanlaskua on jäljellä vähintään 63 120 000 vuotta, arvioi Epätieteilijöiden vappumestari Jyri Lehtonen.

Epätieteilijät toivat mukanaan aamu-tv:n sohvapöydälle maailmanlopusta ilmoittavan mittarin. Mittari päästää äänen, kun maailmanloppu on lähellä.

- Ei kannata kokeilla sitä, koska se voi generoida maailmanlopun, varoittaa Koskinen.

Epätieteilijät ovat niin vakuuttuneita siitä, että maailmanloppua ei tule, että he ovat tehneet omat kalenterin vuodelle 2013.