Suomalaiset flamencotähdet tanssivat maailman huipulle

Suomalainen flamencoryhmä Compania Kaari Martin keräsi jättipotin ja voitti kolme pääpalkintoa Espanjassa järjestetyssä koreografiakilpailussa. Ulkomaisten ryhmien palkitseminen on kovin harvinaista Certamen de Coreografia de Flamenco y Danza Espanola -kisassa.

Ylen aamu
Suomalainen flamencoryhmä, koreografi Kaari Martin ja säveltäjä, muusikko Roni Martin, keräsi jättipotin ja voitti kolme pääpalkintoa Espanjassa järjestetyssä koreografiakilpailussa. Tähdet kertovat tiestään huipulle ja opettavat myös aamu-tv:n juontajalle rytmin alkeita.
Koreografi Kaari Martin ja säveltäjä, muusikko Roni Martin vierailivat Aamu-tv:ssä voittoisan Espanjan matkansa jälkeen.

Kaari Martin palkittiin parhaasta koreografiasta, Roni Martin parhaasta sävellyksestä tanssiteokselle ja Erika Turunen parhaasta pukusuunnittelusta. Tuomaristo oli päätöksessään yksimielinen arvioidessaan Korppi ja Kello -teosta.

Koreografi Kaari Martin ja säveltäjä, muusikko Roni Martin kertoivat Aamu-tv:ssä tiestään huipulle ja näyttivät katsojille, mistä flamencon rytmi lähtee.