Hyppää sisältöön

Aamu-tv:n vuosi 2012

Aamu-tv:ssä käy vuoden mittaan satoja vieraita ja käsitellään satoja aiheita. Mukaan mahtuu melkein kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä.

Jälkihiki Kuva: Yle

Useampikin haastattelu ja vieras olisivat mainitsemisen arvoisia, mutta lievän painostuksen edessä juontajamme poimivat joukosta kukin yhden haastattelun, mikä on tältä vuodelta jäänyt erityisen hyvin mieleen.

Annika Damström

- Sakari Kilpelän kanssa haastattelimme Sauli Niinistöä ja Pekka Haavistoa yhdessä ennen presidentinvaalin toista kierrosta. Oli aivan oma jännitteensä olla tekemässä haastattelua, jossa tehtiin Suomelle uutta presidenttiä.

Jakke Holvas

- Vuoden varrelta muistuu montakin mieleenpainuvaa haastattelua. Lähiajoilta mieleen on jäänyt Janne Flinkkilä, joka oli kirjoittanut kirjan Erika Eiffelistä. Mutta valitsen kuitenkin äijävirkkauksen. Siinä laitettiin juontajan hienomotoriikka koetukselle.

Juha Hietanen

- Jalkapallon EM-kisojen pudotuspelien dramatiikka rangaistuspotkukilpailuineen innosti kesäkuussa aamu-tv:n tiimiä kokeilemaan, miltä pilkkujen ampuminen tosipaikan tullen tuntuu. Töölön jalkapallostadionilla rankkareita torjui HJK:n ykkösmaalivathi Ville Wallén. Julkkisjoukkueessa laukoivat Aku Louhimies, Juha Kanerva ja JP Pulkkinen ja aamu-tv:n väreissä Anu Vilkman, Heikki Ali-Hokka ja Juha Hietanen.

Heta-Leena Sierilä

- Elastisen positiivisuus on niin tarttuvaa, että haastattelun jälkeen oli pitkän aikaa tosi hyvä mieli.

Nicklas Wancke

- Jukka Rintala teki minuun suuren vaikutuksen. Katsoin lämpiössä, miten hän viidessä minuutissa piirsi monta luonnosta. Seurasin vaiti hänen työskentelyään. Siitä näki, miten lahjakas ihminen hän omassa työssään. Jukka Rintala on myös todella sydämellinen ihminen.

Sari Huovinen

- Minun valintani on terapiapossu Mikko. Harvoin pääsee haastattelemaan tällaisia vieraita, Mikko söi melkein kenkäni. Ainoa vieras, joka sitä on yrittänyt.

Marja Sannikka

- Minuun teki vaikutuksen kesäinen Jälkiviisaat, jossa vierailivat Ritva Santavuori ja Claes Andersson. Katsoin aikanaan Jälkiviisaita, silloin kun Ritva ja Claes olivat vakiovieraita. Minusta oli mahtavaa päästä tekemään Jälkiviisaita tällaisten legendojen kanssa.

Kuvagalleria vuodelta 2012

.
.