Hei sinä pääkaupunkiseudulla tarpova - kerro kartalla, missä lumi haittaa

Rankka lumentulo leimaa pääkaupunkiseudun arkea jo neljättä talvea putkeen. Tuskaa aiheuttavat etenkin ahtaat kadut - niin kävelijöille, autoilijoille kuin joukkoliikenteellekin. Kerro meille miten ja missä lumi sinun arkeasi haittaa. Yle Uutiset näyttää tietoja reaaliajassa kartalla.

Kotimaa

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Toteutus: Teemo Tebest

Voit jättää meille havaintosi alla olevan lomakkeen avulla. Kerro meille sen paikan osoite, jossa lumesta on haittaa näin: Mannerheimintie 1, Helsinki. Muistathan laittaa osoitteen ja kaupungin juuri tuossa muodossa, muuten tiedot eivät päivity karttaan oikein.

Kirjoita tämän jälkeen lyhyt kuvaus ongelmasta kyseisessä osoitteessa. Voit kertoa meille halutessasi myös puhelinnumerosi. Saatamme ottaa sinuun yhteyttä, jos haluamme tilanteesta lisää tietoa.

Pääkaupunkiseudun lumet -karttajoukkoistus on auki toistaiseksi - tai niin kauan kuin lunta riittää. Kartta päivittyy reaaliajassa sitä mukaa kuin ilmoituksia jätetään.

*Voit lähettää meille myös kuvia lumikaaoksesta. Kuvan tai videon voit lähettää joko numeroon 16149 tai sähköpostilla osoitteeseen uutisvinkki@yle.fi. *Olemme sinuun yhteydessä, jos julkaisemme lähettämäsi kuvan tai videon.


_Tämä karttadata on avoimesti käytettävissä CC-BY-SA lisenssillä (Tarttuva-Nimeä). Tässä linkki dataan (siirryt toiseen palveluun). _

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.