1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Ulkomaat

Vaimolle jouluksi kodinkoneita, rakastajattarelle timanttikoruja

Rakastajattaren saamat lahjat ovat jopa viisi kertaa kalliimpia kuin vaimolle hankitut. Kaksi kolmasosaa miehistä tapaa salarakastaan myös juhlapyhien aikaan.

Ulkomaat

Miehet käyttävät viisi kertaa enemmän rahaa rakastajattarelleensa ostamiin joululahjoihin vaimon lahjoihin verrattuna. Asia selviää kansainvälisen pettäjäsivuston teettämästä kyselytutkimuksesta. Useimmiten rakastajatarelle ostetaan timantteja.

Miesten rakastajattarilleen ostamien lahjojen hinta liikkui 251 - 500 dollarin välimaastossa. Vaimolle puolestaan lahjat hankitaan noin 51 - 100 dollarilla. Rakastajattarien lahjat maksetaan käteisellä, jottei niistä jäisi epäilyttäviä tiliotteita ja kuitteja.

Vastanneista lähes 60 prosenttia ostaa vaimolle tekniikkaa ja miltei 30 prosenttia kotitalousvälineitä. Korujakin kyllä ostetaan, mutta niistä valtaosa on hopea- ja kultakoruja. Rakastajattaret puolestaan saavat timantteja, joita yli puolet miehistä hankkii toisille naisilleen. Suosittuja lahjoja ovat myös vaatteet - niistäkin suurempi osa menee rakastajattarille.

Kyselytutkimuksessa selvisi myös, että lähes kaksi kolmesta miehestä tapaa rakastajatartaan myös juhlapyhien aikaan. Uudenvuoden aattona lähes puolet tapasi salarakastaan ja jouluaattonakin reilu kolmasosa.

Tutkimukseen vastasi 2 600 aktiivisesti vaimoaan pettävää miestä ja AshleyMadison.comin jäsentä.

Lue seuraavaksi