Asiakaspalvelukeskus tuo 100 työpaikkaa Saloon

Ruotsalaisomisteinen Talking People Finland laajentaa toimintaansa Saloon. Contact center -tyyppinen toimintamuoto hoitaa eri yritysten asiakasmyyntiä ja -palvelua. Työntekijöiden rekrytointi on jo käynnissä

Kotimaa

Yrityksen toinen toimipiste on Helsingissä. Salossa yrityksen työntekijät sijoittuvat Helsingintie 5:ssä olevaan ns. Leinon taloon. Keskukseen on tulossa 50 työpistettä ja työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Osa työntekijöistä palkataan vakituisiksi ja osa määräaikaisiksi. Rekrytointi on jo alkanut. Työpaikkoja on tulossa vielä avoimiksi joulun jälkeen työ- ja elinkeinotoimiston sivuille.

Hyviä uutisia joulun alle

Salon kaupungin myyntijohtaja Seppo Pietarinen kertoo neuvotteluiden yrityksen kanssa alkaneen syyskuussa.

- Päätös tehtiin todella nopeasti. Tarkoituksena on kouluttaa mm. Nokialta irtisanottuja yrityksen palvelukseen.

Salon kaupunki ei tue yritystä rahallisesti, mutta kaupunki on auttanut mm. toimitilojen etsimisessä. Toiminta alkaa vuoden 2013 helmikuussa.

Palvelua myös englanniksi

Talking People on kansainvälinen Contact Center, joka tarjoaa asiakkailleen ulkoistettuja asiakaspalvelu-, myynti- sekä markkinointipalveluja.

Yrityksen asiakkaina ovat mm. maksu-TV-operaattorit sekä kotimaiset ja kansainväliset kulutustavara- ja terveystuotealoilla toimivat yritykset. Helsingin helpdesk-yksikkö palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden myös englanniksi.

Tukholmassa jo 10 vuotta toimineen toimipisteen lisäksi yrityksellä on Helsingin Vallilassa vuonna 2010 perustettu toimipiste, joka työllistää nykyisin noin 110 myynti- ja palveluneuvojaa.