Suora linja täytti vuoden - miten voisimme kehittää palvelua?

Ylen Suora linja -keskusteluja on nyt käyty vuoden ajan. Tuona aikana keskustelun määrä ja laatu ovat kasvaneet huimasti. Kiitos siitä teille! Nyt haluaisimme tietää, keitä meidän keskustelijamme ovat ja miten haluaisitte palvelua kehitettävän. Keskiviikon erikoispitkässä suorassa lähetyksessä käymme läpi keskustelijoidemme ehdotuksia.

Selvitämme asiaa alla olevan kyselyn avulla. Voit vastata kyselyyn anonyymisti.

Kahdeksan ensimmäistä monivalintakysymystä ovat pakollisia, kolmeen viimeiseen kyselykenttään voit halutessasi kirjoittaa meille vapaamuotoisia vastauksia esimerkiksi siitä, mistä aiheista toivoisit meidän avaavan enemmän keskusteluja.

Kyselyn jälkeen voit myös keskustella Suorasta linjasta ja sen kehittämisestä tässä artikkelissa.

Keskiviikkona erikoislähetys netissä

Juhlan kunniaksi Yle Uutiset Suora linja järjestää keskiviikkona 9. tammikuuta tv-lähetyksen jälkeen niin sanotut nettijatkot, joiden aikana katsojilla on mahdollisuus osallistua reaaliajassa lähetyksen kommentointiin esimerkiksi Twitterin ja Facebookin kautta.

Lähetystä voi seurata televisiossa klo 19.20-19.30 ja Yle Areena Aitiossa 19.20-20.00. Nettijatkoilla puhutaan vuorovaikutteisuuden lisäämisestä tekijöiden ja yleisön välillä. Keskusteluun osallistuu useita aiheesta kiinnostuneita Skype-yhteyden välityksellä.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.