MTV3: Marinkylän-murhan yhtenä motiivina raha

Poliisi epäilee rahan olevan yksi selittävä tekijä Kotkan Marinkylässä tapahtuneeseen henkirikokseen. Marraskuussa tapahtuneesta murhasta epäilty nuori mies on vangittu.

Kotimaa
Poliisiauto liikkeellä murhapaikalla Marinkylässä Kotkassa.
Juha Korhonen / Yle

Kotkan Marinkylässä tapahtuneen murhan motiiviksi epäillään rahaa, kertoo MTV3 Uutiset. Poliisi epäilee, että raha olisi yksi selittävä tekijä Kotkan Marinkylässä tapahtuneeseen henkirikokseen.

– Sen painoarvo koko rikokseen selviää kuitenkin myöhemmin, keskusrikospoliisin tutkinnanjohtaja Kimmo Huhta-Aho kertoo MTV3 Uutisille.

Hänen mukaansa mies onnistui viemään asianajajan omaisuutta, mutta varastettu omaisuus "ei ole arvokkuudeltaan mittava".

– Poliisilla on tiedossa, mitä omaisuutta asunnosta on kateissa, Huhta-Aho toteaa.

Kotkalainen mies murhattiin Marinkylässä 15. marraskuuta. Asiaa tutkivat keskusrikospoliisi ja Kymenlaakson poliisilaitos.

Poliisin mukaan uhri ja epäilty eivät olleet ainoat paikalla olleet henkilöt tapahtuma-aikaan. Voimakkaat inhimilliset syyt sekä tutkintataktiset syyt estävät kuitenkin poliisin mukaan avaamasta asiaa enempää. Tekotapaa on kuvailtu erityisen julmaksi, mutta sen yksityiskohtia ei ole kerrottu.