Seikkailupuisto Flowparkille Turun matkailupalkinto

Vuonna 2010 Turkuun avattu seikkailupuisto Flowpark vakuutti Matkailun Oskari -palkintoraadin uudenlaisella ekologisella ajattelulla.

Flowpark
Seikkailupuisto Flowpark Turussa.
Flowpark

Turku Touring on myöntänyt Matkailun Oskari 2012 -palkinnon seikkailupuisto Flowparkille vuoden merkittävimmästä matkailuteosta. Flowpark toi Suomeen ainutlaatuisen huvipuistokonseptin ja ensimmäinen puisto perustettiin juuri Turkuun.

Flowparkin toiminta perustuu puihin 1-20 metrin korkeuteen rakennettuihin kiipeilyratoihin, joilla liikutaan turvallisesti kiipeilyvarusteet päällä. Radoille pääsevät kaikenikäiset 7-vuotiaista ylöspäin. Alle kouluikäisille on tarjolla lasten rata.

Flowpark on ekologinen huvipuisto

Yhtenä palkinnon myöntämisen kriteerinä oli seikkailupuiston ympäristöystävällisyys. Turku Touringin mukaan Flowpark yhdistää huvipuiston ja ulkoilun ekologisella ja hauskalla tavalla. Puisto houkuttelee kaikenikäisiä kävijöitä yhä uudelleen ja palvelee sekä matkailijoita että paikallisia asukkaita. Tämä lisää Turun houkuttavuutta matkailukaupunkina.

Matkailun Oskari -palkinto on tunnustus myös Flowparkin toimitusjohtaja Janne Kalhaman positiivisesta asenteesta ja yhteistyökyvystä.

- Flowpark on nopeasti verkostoitunut muiden yritysten kanssa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti matkailualan trendejä seuraamalla, sanoo Turku Touringin matkailujohtaja Anne-Margit Niemi.