Kemitiimi elävöittää jälleen Kemiä

Kemitiimi on jälleen pistänyt tuulemaan. Kuluvaan vuoteen mahtuu jos jonkinlaista tapahtumaa Kemin keskustassa.

Kemi
Orava Ari, lumiveistoksia, kemin kävelykatu

Kemin kaupunkikeskusyhdistys ry eli Kemitiimi ja sen vetäjä Ari Orava ovat jälleen miettineet ja suunnitelleet useita tapahtumia kemiläisten ja ulkopaikkakuntalaisten virikkeeksi.

Täiköntorin uusi luistelurata on jo nyt kaupunkilaisten käytössä ja lämmin pukukoppikin on otettu jälleen käyttöön.

Helmikuun 15.-16. päivä järjestetään Muoti, Kauneus & Terveystapahtuma ja samalla teemalla tapahtumat myös keväällä ja syksyllä.

Kalamarkkinat pidetään jo neljännen kerran toukokuussa tutulla paikalla Keskuspuistokadulla.

Kesäkuun lopulla järjestetään tällä kertaa kaksipäiväinen Beatles-tapahtuma ja elokuun puolivälissä jo perinteeksi muodostuneet elonkorjuujuhlat. Juhlien pitopaikkaa ei ole vielä täysin päätetty.

Ei tänne ole pakko tulla ostoksille, vaan ajatus voisi olla, että lähetäämpä kattoon keskikaupungille nähtäiskö tuttuja.

Ari Orava

Asennemuutos olisi paikallaan

Kesätori avautuu kesäkuun alussa ja on auki syyskuun loppuun. Normaalien toripäivien lisäksi torilla järjestetään kesä- ja elokuussa suuremmat yhden päivän toripäivät. Katusoittajia kaivataan jälleen kesäksi.

Lokakuussa pyritään järjestämään muutama pienimuotoisempi markkinatempaus Kauppakadulla, Keskuspuistokadulla ja kauppakeskus Botniassa. Vuosi huipentuu loppuvuoden joulunavaukseen.

Ari Orava toivoisi kemiläisiltä pientä asennemuutosta ja innostusta keskikaupunkia kohtaan.

- Ei tänne ole pakko tulla ostoksille, vaan ajatus voisi olla, että lähetäämpä kattoon keskikaupungille nähtäiskö tuttuja, Orava vinkkaa.