HBO tarjoaa myös kuukausitilausta - irtisanomisaikakin lyheni

HBO Nordic on ilmoittanut tarjoavansa asiakkaalleen myös kuukausitilausta. Tähän asti tarjolla oli ainoastaan 12 kuukauden määräaikainen tilaus.

Kotimaa
Tietokone
Yle Uutisgrafiikka

HBO Nordic -nettivideopalvelu ilmoitti perjantaina asiakkailleen, että 9,95 euroa kuukaudessa maksavan määräaikaistilauksen rinnalle tulee kuukausitilaus, jonka hinta on 14,95 euroa kuukaudessa. Kummankin irtisanomisaika on yksi kuukausi.

Kuluttaja-lehti (siirryt toiseen palveluun)kertoi tiistaina, kuinka Suomessa joulukuussa toimintansa aloittanut HBO Nordic -nettivideopalvelun hinnoittelussa on ilmennyt kummallisuuksia. Samassa jutussa puhuttiin sopimuksen kolmen kuukauden irtisanomisajasta.

HBO Nordicin toimitusjohtaja Hervé Payan ei suostunut kertomaan Yle Uutisille, kuinka paljon tilaajia palvelulla on Suomessa. Hän kuitenkin muistuttaa, ettei palvelua ole vielä avattu kaikille.

Nopea peruutus onnistui

Ylen Kuningaskuluttaja-ohjelman toimittaja Ville Alijoki pääsi nopeasti eroon HBO Nordic -palvelusta. Hän tilasi HBO:n nettivideopalvelun ilmaiseksi kuukauden ajaksi tammikuun alussa.

Viime maanantaina Alijoki teki päätöksensä ja halusi lopettaa palvelun maksuttoman kokeilukuukauden jälkeen eli 31.1.

HBO Nordicin asiakaspalvelusta vastattiin nopeasti ja Alijoen tekemä tilaus peruttiin.

- Kun luin niitä käyttöehtoja, niin silmään pisti niiden erikoisuus, Alijoki kuitenkin mukailee Kuluttaja-lehden juttua.