1. yle.fi
  2. Uutiset

Ennätyksellinen Eurojackpot-voitto Seinäjoelle

Voitokas rivi oli pelattu Veikkauksen nettisivuilla. 29,5 miljoonaa euroa kilahtaa onnekkaan tilille noin kolmen viikon kuluttua. Kyseessä on Suomen kaikkien aikojen suurin rahapelivoitto.

Kotimaan uutiset
Eurojackpotin koneet ennen arvontaa
Veikkaus

Veikkauksen mukaan Eurojackpotin 29,5 miljoonan euron potti meni Seinäjoelle Etelä-Pohjanmaalle.

Voittaja oli täyttänyt rivinsä Veikkauksen verkkosivuilla, joten hän saa Suomen ennätyspottinsa tililleen kolmen viikon kuluttua arvonnasta seuraavana arkipäivänä.

29,5 miljoonan euron voitto on ensimmäinen Suomeen tullut Eurojackpot-voitto ja suurin Suomessa koskaan voitettu rahapelivoitto.

Potti on samalla kaikkien aikojen suurin Eurojackpot-päävoitto. Entiset Eurojackpotin ennätysvoitot menivät viime vuonna Saksaan, jossa voittaja nettosi 27,5 miljoonaa euroa, sekä Tanskaan, jossa oikea rivi toi 21,3 miljoonaa euroa.

Eurojackpotin arvonta suoritetaan viikoittain perjantai-iltaisin Suomessa Yleisradion studiossa Helsingin Pasilassa. Viime yön arvonta on nähtävissä Yle Areenassa.

Eurojackpotia voi ensi viikosta alkaen pelata Suomen lisäksi Espanjassa, Hollannissa, Islannissa, Italiassa, Kroatiassa, Latviassa, Liettuassa, Norjassa, Ruotsissa, Saksassa, Sloveniassa, Tanskassa ja Virossa.

Lue seuraavaksi