Promenadikeskus vai Säästöpankki?

Eurajoen Säästöpankki halusi valomainoksensa tapahtuma- ja kulttuurikeskuksen pääovelle, vaikka sen vuokraamiin tiloihin on oma sisäänkäynti toisaalla. Promenadikeskuksen hallitus ei näe valomainoksen sijoittelussa ongelmaa.

Säästöpankkiryhmä
Porin Promenadikeskuksen pääovelle ilmestynyt valomainos on herättänyt keskustelua.
Yle / Sinikka Tuomi

Promenadikeskukseen konttorin avanneen Eurajoen Säästöpankin valomainoksen sijoittelu Promenadikeskuksen pääovelle ihmetyttää porilaisia. Onko tapahtuma- ja kulttuurikeskus muuttunut pankin konttoriksi?

Säästöpankki halusi oman mainoksensa keskuksen pääoven yläpuolelle, vaikka ovesta ei edes pankin tiloihin kuljeta. Mainoksen kyseenailainen sijoittelu yleisesti tunnetun kulttuuri- ja tapahtumakeskuksen pääovelle ei ole Promenadikeskuksen hallituksen mielestä ongelma.

- Yhtiön hallitus tämän käsitteli ja luvan antoi, kertoo Promenadikeskuksen omistavan kiinteistöyhtiön toimitusjohtaja Heikki Kuuri.

Kuuri muistuttaa, että Säästöpankin konttoriin on mahdollista kulkea myös pääoven kautta. Myös muilla keskuksen vuokralaisilla on mahdollisuus sijoittaa mainoskylttinsä pääovelle.

- Nimi pitää olla kuitenkin oleellisesti pienempi, kuin Promenadikeskuksen oma nimi. Vaadimme myös ennakkoon julkisivukuvat, miltä mainos näyttää, Kuuri kertoo.