Hyppää sisältöön

Varkaat iskivät koruliikkeeseen Kuopion keskustassa

Kauppakeskus Minnassa sijaitsevaan kultakauppaan iskettiin hieman ennen puolta seitsemää. Liikkeestä vietiin suurehko määrä timanttisormuksia ja kultaketjuja.

Kuopion keskustassa on tehty törkeä varkaus koruliikkeeseen.

Varkaat iskivät kauppakeskus Minnassa sijaitsevaan Timanttiset-liikkeeseen hieman ennen puolta seitsemää. Kauppa oli tekohetkellä auki.

Liikkeestä vietiin suurehko määrä timanttisormuksia ja kultaketjuja. Poliisi tutkii rikosta ryöstönä.

Poliisin tiedotteen mukaan liikkeeseen tuli kaksi henkilöä tummissa vaatteissa, keltaisissa heijastinliiveissä ja kasvot peitettyinä. Toisella henkilöllä oli keltainen rakennuskypärä päässään, toisella valkoinen.

Varkaat rikkoivat myyntivitriinejä ja veivät niistä korut.

Silminnäkijähavainnon mukaan tekijöitä oli kolme. He olivat tulleet silminnäkijän mukaan liikkeeseen rakennusmiesten hengityssuojaimet kasvoillaan ja lyöneet vitriinin rikki.

Poliisin mukaan tekijät nousivat Lapinlinnankadulla autoon, joka oli ilmeisesti tumma Volvo tai Mercedes Benz -merkkinen farmariauto, jonka takalasit oli tummennettu. Auto poistui Minna Canthin katua sataman suuntaan.

Poliisi kaipaa yleisöltä havaintoja tapahtuma-aikaan koruliikkeen ympäristössä olleista autoista ja henkilöistä. Tiedot voi ilmoittaa Pohjois-Savon poliisin numeroon 071 875 6880.

Yhä vapaalla jalalla

Torstaina aamulla tekijät olivat yhä vapaalla jalalla. Poliisi ei ollut tavoittanut varkaita yön aikana.

Tutkintaa jatketaan torstaina aamulla, ja poliisi tiedottaa asiasta myöhemmin päivällä.

.
.