Japanilaispoppari rikkoi sinkkuilluusion - ajeli päänsä anteeksipyynnöksi

Japanissa suositun AKB48-yhtyeen jäsen on pyytänyt julkisesti anteeksi sitä, että tapasi poikaystäväänsä. Katumuksen merkiksi Minami Minegishi ajeli päänsä.

Ulkomaat
Japanilaisen tyttöbändin jäsenen anteeksipyyntö.
Japanilaisen tyttöbändin jäsen pyysi julkisesti anteeksi, että oli jäänyt kiinni poikaystävänsä tapaamisesta. Video: Reuters / TOHO VISUAL ENTERTAINMENT / WWW.YOUTUBE.COM/AKB48

Pelkästään nuorista naisista koostuvan yhtyeen 48 jäsentä valitaan yleisöäänestyksellä vielä suuremmasta kandidaattijoukosta. Jäsenistä päättävät fanit, joilla on kullakin yksi ääni per ostettu levy.

Yhtyeeseen pääsevät puolestaan sitoutuvat siihen, etteivät tapaile poikia. Sinkkuna pysymisellä varjellaan fanikunnalle luotua illuusiota.

Minegishi julkaisi videoidun anteeksipyyntönsä pian sen jälkeen, kun paikallinen tabloidilehti oli kertonut hänen viettäneen yön poikaystävänsä kanssa. Videolla hän kertoo katuvansa tekoaan ja toivoo saavansa jäädä yhtyeeseen. Minegishi on ollut ryhmässä siitä saakka, kun se perustettiin vuonna 2005.

BBC:n mukaan AKB48:n manageritoimisto on ilmoittanut Minegishin alentamisesta harjoittelijaksi ”ihailijoille aiheuttamansa harmin vuoksi”.

Lähteet: Reuters