Provinssirock kiinnitti vanhoja tuttuja

Tanskalainen Mew, ruotsalainen The Sounds ja amerikkalainen Danzig ovat Provinssirockin uusimmat ulkolaiset artistikiinnitykset. Mew ja The Sounds nähdään Seinäjoella kolmatta kertaa. Danzigille vuorossa on toinen Provinssirock.

Mew Kuva: Provinssirock

Mew on esiintynyt Provinssirockissa vuosina 2005 ja 2010. Parhaillaan uutta albumia työstävä tanskalaisorkesteri nähdään Seinäjoella kesän ainoalla Suomenkeikalla.

The Sounds ja sen energinen laulusolisti Maja Ivarsson on nähty Provinssissa aikaisemmin vuosina 2008 ja 2011. Tulevalla Provinssikeikalla on odotettavissa maistiaisia heidän työn alla olevalta uudelta levyltään.

Amerikkalainen Danzig nähtiin viimeksi Provinssirockissa vuonna 1995. Ensi kesän kiertue on yhtyeen 25-vuotisjuhlakiertue. Faneille on tarjolla vanhaa Misfitsin tuotantoa ja bändin vanha kitaristi Doyle Wolfgang von Frankenstein nähdään myös keikalla mukana.

Kotimaiset kuumat nimet

Antero Lindgren, Karri Koira & Ruudolf sekä Seinäjoen metalliylpeys Nicole täydentävät kotimaisten artistien kattausta.

Nousevista nimistä Provinssirockin estradeille nousevat muun muassa Domovoyd sekä oululainen The Scenes. Kolmas tulevaisuuden lupaus on joensuulainen rock-yhtye Pearly Gates.

Provinssirock julkaisee artistien esiintymispäivät myöhemmin tässä kuussa.