Naisen öinen kuolema Kontiolahdella oli raaka murha

Keski-ikäisen naisen kuolemaa tutkitaan murhana. Raa'asta väkivallasta epäillään 29-vuotiasta miestä, jolla on rikostausta. Epäillyn luota löytyi vielä vakavasti loukkaantunut mies.

Kotimaa

Kontiolahdella torstain vastaisena yönä kuolleen naisen tapausta tutkitaan murhana. Poliisi löysi viime yönä Kiveläntieltä kotoaan 48-vuotiaan naisen, joka on surmattu erityisen raa'alla tavalla.

Naisen ruumis tutkitaan tänään Kuopiossa, jolloin selviää tarkka kuolinsyy. Poliisi kuitenkin kertoo, että nainen menehtyi väkivaltaan nopeasti.

Rikoksesta epäillään 29-vuotiasta miestä. Hänellä on aiempi rikostausta, johon kuuluu myös vakavaa väkivaltarikollisuutta.

Pidätetyn miehen kotoa löytyi erittäin vakavasti loukkaantunut mies, jolla oli erilaisia vammoja ympäri kehoa. Mies on Pohjois-Karjalan keskussairaalassa tehohoidossa, mutta hänellä ei ole hengenvaaraa. Vammat ovat kuitenkin niin pahoja, ettei miestä ole voitu puhutella.

Poliisi kertoo, että tapahtumien kulku on jossain määrin tarkentunut. Poliisi on torstain aikana tutkinut rikospaikkaa ja puhutellut lähiseudun asukkaita.