Krista Siegfridsin kotikaupunki iloitsee lähettiläästään

Euroviisuedustajamme kotikaupungissa Kaskisissa Pohjanmaalla kaupunginisät miettivät huomionosoitusta tähtiedustajalleen. Kaupunginhallituksen puheenjohtaja muistaa Kristan ulospäinsuuntautuneena ja iloisena nuorena.

musiikki
Krista Siegfrids
Krista SiegfridsYle

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Carl-Gustav Mangs muistaa Krista Siegfridsin hyvin, koska hänen tyttärensä on samaa ikäluokkaa ja he leikkivät usein yhdessä lapsuudessa.

- Erittäin ulospäin suuntautuva, on aina ollut vähän tällainen teatteriapina. Hän on ollut mukana muun muassa meidän revyyssä laulamassa, muistelee Kaskisten kaupunginhallituksen puheenjohtaja Carl-Gustav Mangs.

Kristan lahjakkuus tiedetään Kaskisissa

Kunnanisät ovat mielissään saadessaan positiivista julkisuutta. Kaskisissa ei vielä ole ehditty miettiä huomionosoitusta.

- Kyllä Kristan menestys tuntuu hyvältä, Kaskinen sai erittäin positiivisen julkkiksen ja kaikki tällainen on hyväksi vaikeuksissa olevalle kaupungillemme. Vielä emme ole ehtineet pitää kaupunginhallituksen puhelinkokousta, mutta jotenkin Krista Siegfriedsiä on syytä muistaa, Mangs miettii.