Koulujen liitutaulut alkavat olla historiaa Riihimäellä

Peltosaaren koulun jälkeen myös Harjurinteen koulun luokat on varustettu älytauluilla.

Riihimäki
Peltosaaren koulussa älytaulut ovat olleet käytössä  Riihimäellä jo jonkin aikaa.
Yle Häme

Uusitussa Harjurinteen koulussa älytaulut otetaan luokissa käyttöön kevään 2013 aikana. Rehtori Kari Hämäläisen mukaan uusitussa Harjurinteen koulussa myös käytävä ja oleskelutilat on rakennettu pienryhmä työskentelyyn ja tietotekniikkaan soveltuviksi. Aiemmin Riihimäellä myös Peltosaaren koulu on saanut luokkiinsa älytaulut.

Harjurinteen koulun kaksi vuotta kestänyt remontti on ohi ja oppilaat palaavat uusittuun kouluunsa talviloman jälkeen tänään. Oppilaat ovat päässeet palaamaan kouluunsa talvilomansa jälkeen tällä viikolla 25. helmikuuta.

Harjurinteen koulun oppilasmäärä nousee syksyllä 2013 470 oppilaaseen. Maksimissaan koulu on mitoitettu 500 oppilaalle kertoo rehtori Kari Hämäläinen. Koulu täyttyy myös pian, sillä Riihimäki on voimakkaasti kasvava kaupunki.

Harjurinteen koulu sijaitsee aivan Riihimäen keskustassa, naapurina on kaupungintalo. Harjurinneteen on 1950-luvun alussa valmistunut kivikoulu ja on uusittu täysin. Ainoastaan koulun ulkoseinät ja kantavat rakenteet ovat entiset.