Sukkatempauksella 800 villasukkaparia hyväntekeväisyyteen

Yle Pohjanmaan ja yhteistyökumppaneiden villasukkakeräys yllätti järjestäjät positiivisesti. Villasukkia kertyi lastenkoti- ja pakolaistyöhön lahjoitettavaksi satoja pareja. 800 sukkaparia saa uudet omistajansa viikon kuluttua. Kauneimman sukkaparin äänestys alkaa maanantaina 4. maaliskuuta.

ilmiöt
Yle Pohjanmaan toimituksessa on käyty läpi kaikki lahjoituksena saadut villasukat
Yle Pohjanmaa

Yle Pohjanmaa, Lions Club Seinäjoki/Aalto ja Lions Vaasa Meri tempaisivat helmikuussa yhdessä lämmittävän sukkakeräyksen.

- Pyysimme yleisöä mukaan kutomaan villasukkia, jotka lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen tempauksen loputtua - ja yllätyimme iloisesti. Sukkia kertyi toimitukseen kahdeksansataa paria, kertoo sukkakeräyksen ideoinut toimittaja Johanna Manu.

Villasukkia on kaiken kokoisia, värisiä ja näköisiä. Sukkapareista kymmenen päätyy äänestykseen Yle Pohjanmaan nettisivuille.

- Mukana on niin taidokkaita ja ihania luomuksia, että yleisöäänestykseen oli todella vaikea valita kymmenen paria, sanoo Johanna Manu.

- Moni kaunis sukkapari jäi äänestyksen ulkopuolelle. Kaikkia on kuitenkin hypistelty ja ihasteltu toimituksessa, jatkaa Johanna.

Sukkaäänestys alkaa Yle Pohjanmaan netissä maanantaiaamuna 4. maaliskuuta ja jatkuu sunnuntai-iltaan 10. maaliskuuta.