1. yle.fi
  2. Uutiset

Autoilija kaasutti pysäköinninvalvojan päälle

Autoilija ajoi tahallaan pysäköinninvalvojan päälle perjantaina Kaarinassa. Valvoja sakotti mieskuljettajaa, joka tulistui. Valvoja lensi auton konepellille ja putosi maahan.

Kotimaan uutiset

Henkilöauton kuljettaja ajoi yksityistä pysäköinninvalvontaa tehneen miehen päälle Kaarinassa perjantaina. Pysäköinninvalvoja oli laittanut henkilöauton tuulilasiin pyyhkijänsulan alle pysäköintivalvontamaksun. Paikalle saapunut autonkuljettaja heitti maksulapun maahan auton etupuolelle.

Pysäköinninvalvoja oli juuri nostamassa maksulappua, kun mies meni sisälle autoon, käynnisti sen ja voimakkaasti kaasuttaen ajoi pysäköinninvalvojan päälle. Pysäköinninvalvoja lensi auton konepellille, josta hän putosi maahan.

Auto poistui paikalta. Pysäköinninvalvojalle tuli vammoja eri puolille kehoa. Vammojen laadusta ei ole vielä tarkkaa tietoa. Uhri kykeni kuitenkin itse tulemaan poliisilaitokselle tekemään rikosilmoituksen asiasta.

Asiaa tutkitaan nimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, törkeä pahoinpitely ja vammantuottamus. Auton kuljettajan henkilöllisyys on poliisin tiedossa.

Lue seuraavaksi