Kolumbialainen tv-toimittaja piestiin Caracasissa

Tunteet kuumenivat Venezuelan pääkaupungissa Caracasissa sen jälkeen, kun presidentti Hugo Chavezin kuolemasta kerrottiin myöhään tiistaina.

Ulkomaat
Chavezin kuolemaa surreiden ihmisten pahoinpitelemä toimittaja.
Kolumbialaisen tv-ryhmän kuvaaja ja toimittaja joutuivat Hugo Chavezin kannattajien vihan kohteeksi Caracasissa. Video: Reuters-TV

Kolumbialaisen tv-yhtiön kuvaaja ja toimittaja joutuivat väkivallan kohteeksi raportoidessaan Venezuelan pääkaupungista Caracasista sen jälkeen, kun Hugo Chavezin kuolemasta kerrottiin myöhään tiistaina.

RCN-televisiokanavan reportterin ja hänen kameramiehensä kimppuun käytiin Caracasissa sotilassairaalan edustalla, jossa Chavezia hoidettiin. Hyökkääjien on väitetty olevan Chavezin kannattajia.

Videolla näkyy, kuinka toimittaja ja kuvaaja pakenevat solvauksia huutavaa väkijoukkoa moottoripyörällä. Naispuolinen toimittaja on saanut päähänsä vertavuotavan haavan.

Aiemmin oppositiohenkisen Globovision-kanavan kuvaaja joutui niin ikään väkijoukon vihan kohteeksi Venezuelan pääkaupungissa. Kuvaajan kerrotaan saaneen vammoja, mutta livahtaneen turvaan ambulanssiin, joka pääsi poistumaan paikalta.

Lähteet: Reuters